joomplu:22Είναι σοκαριστικό να αντιλαμβάνεσαι πως έχεις στοχοποιηθεί από έναν "σύμμαχο", ο οποίος σε οδηγεί στη γενοκτονία αποδεδειγμένα μάλιστα. Ο ελληνικός λαός, ο οποίος γέννησε τη δημοκρατία, τον πολιτισμό, τις ηθικές αξίες, πολεμιέται από το Γερμανικό κράτος και την ελίτ παγκοσμίως, μέσα από έναν ακήρυχτο, ύπουλο πόλεμο, που κρύβεται πίσω από ένα αθλιότατο σκηνικό ενδιαφέροντος, συμπόνιας, φιλανθρωπίας και δήθεν αγάπης και μπροστά από μια κραυγαλέα απαξιωτική, βρώμικη, ρατσιστική, απάνθρωπη και υπάνθρωπη συμπεριφορά! Τα βιβλία της ιστορίας θα πρέπει να είναι σαφή για τα όσα έχουν συμβεί, αφού εκτός από το "χαρτί", οι μνήμες μας παραμένουν ζωντανές! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις απειλές, τις κοροϊδίες, τους χλευασμούς, τη διαπόμπευση, τον εξευτελισμό, που έχει υποστεί ο λαός από την "πολιτισμένη" Γερμανία, τον τίτλο "Τρόικα" που συνόδευε κάποιον πρώην πρωθυπουργό αντί του τίτλου "Ελλάδα", τη χρήση προσώπων της δημοσιότητας ώστε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη, τα υποτιμητικά δημοσιεύματα του ξένου τύπου, την παραχάραξη της ιστορίας μας, την προσπάθεια αποδέσμευσης μας από εκείνη και από τις ρίζες μας, τους εφιάλτες, να μας τονίζουν πως δεν μοιάζουμε στους ξένους, στην Ευρώπη, πως καλά πάθαμε ό,τι πάθαμε, πως δεν αξίζουμε κάτι παραπάνω, όλους εκείνους που έθεσαν τέλος στη ζωή τους, τα παιδιά μας που λιποθυμούν στα σχολεία, τους απολυμένους, τους άνεργους, τους εξαθλιωμένους, τους άστεγους; Σε ποιαν Ευρώπη άραγε δεν μοιάζουμε; Σε αυτήν την όμορφη κόρη που άρπαξε ο Δίας μεταμορφωμένος σε θηρίο ή σε αυτό το θηρίο που δημιούργησαν οι "πολιτισμένοι" λαοί, για να εξοντώσουν όσους δεν θεώρησαν πολιτισμένους; Και μόνο που το φαντάζομαι νιώθω ντροπή, οργή και αηδία!

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η Ελλάδα χειρίστηκε με λάθος τρόπο, μια σειρά από πολύ σοβαρά θέματα. Ομολογώ τη δυσκολία μου να πιστέψω τον πρωθυπουργό αυτήν τη στιγμή, διότι εγκλωβίστηκε ο ίδιος στις προεκλογικές του δηλώσεις, τις οποίες και δεν κατάφερε να εφαρμόσει ως τα σήμερα. Το σωστό θα ήταν, είτε να μην προβεί σε δηλώσεις, τις οποίες και θα δικαιολογούσε αργότερα εκείνος ή το επιτελείο του, ως "σχήμα λόγου", είτε να ζητήσει μια ειλικρινή συγνώμη στον λαό, για ό,τι δεν έκανε! Αυτή η πράξη είναι η ύψιστη ένδειξη αγάπης προς τον λαό. Δεν αποτελεί κακή μορφή ταπείνωσης, αλλά καλή μορφή ταπείνωσης, ειλικρινή παραδοχή των λαθών που έχουν συμβεί, όχι τυχαία, μα επειδή κάποιος τα έπραξε, καλώς ή κακώς. Θα πρέπει να γνωρίζουν εκείνοι που επενδύουν σε αυτά τα λάθη όμως και που καταδικάζουν την Ελλάδα μας στο χάος ή στην υποδούλωση, πως εκβιάζοντας έναν ολόκληρο λαό, πως δημιουργώντας πόνο, τρόμο, πανικό, πως στέλνοντας τον ολοταχώς στον γκρεμό, θα καταφέρουν το ακριβώς αντίθετο πλέον! Δεν φοβόμαστε! Οι Έλληνες είναι ένας τόσο υπερήφανος, τόσο ανεξάρτητος, τόσο ελεύθερος λαός, που θα οδηγηθεί από τη φύση του στο ανάποδο, στο επαναστατικό, στο δημοκρατικό!

Στην κορυφαία αυτή στιγμή της δημοκρατίας, μια στιγμή που μας υπενθύμιζαν πως είναι ένδειξη δημοκρατίας όταν εξαθλίωναν τον λαό, θα ψηφίσω συνειδητά ΟΧΙ! Δεν αποτελεί όχι διαμαρτυρίας, δεν αποτελεί όχι αντίδρασης, αποτελεί όχι επιλογής! Δεν αποτελεί όχι σε κάποια απλή μορφή συμφωνίας, αποτελεί όχι σε κάθε μορφή ανέντιμης, ανήθικης και ανίερης συμφωνίας. Μολονότι δεν ξέρω που θα με οδηγήσει το "Όχι", αφενός ξέρω που θα με οδηγήσει το "Ναι", κι αφετέρου, προτιμώ τα αχαρτογράφητα από τα χαρτογραφήμενα, μα γεμάτα τρικυμίες, θυσίες και πνιγμούς, ύδατα. Φοβάμαι οφείλω να ομολογήσω, μα απαιτείται να πω Όχι, ακόμα και αν έρθουν δύσκολες στιγμές, δυσκολότερες από αυτές που ζούμε τώρα. Το οφείλω σε εμένα, στους συνανθρώπους μου, στους προγόνους μου, στους απογόνους μου, ακόμα και στα θεία! Και αν χαρακτηριστώ αντιευρωπαϊστής, θα πρέπει να σας πω πως είμαι κιόλας, υπό το πρίσμα αυτής της Ευρώπης, ενός τέρατος με 18 κεφάλια και 2 κόσμους, είμαι αντιευρωπαϊστής! Αυτή δεν αποτελεί την Ευρώπη που γέννησε η Ελλάδα, αυτή δεν αποτελεί την Ευρώπη των λαών και των ίσων ευκαιριών, αποτελεί την Ευρώπη της διαφθοράς, του ελιτισμού, της διαπλοκής, της παγκοσμιοποίησης, που εξαθλιώνει λαούς και τους κατηγορεί για αυτά που η ίδια εφαρμόζει. Καλέ μου Έλληνα φιλοευρωπαίε, αυτή είναι η Ευρώπη της Γερμανίας! Αδέρφια μου, το ίδιο δικαίωμα που έχουν οι άλλοι στην ελευθερία και στη διαμόρφωση αυτού του οικοδομήματος, το έχουμε και εμείς, αλλιώς αυτό το οικοδόμημα μας είναι άχρηστο! Για αυτό και δεν με ενδιαφέρει να μοιάσω σε κάποιους άλλους και να τους ακολουθήσω, διότι πολύ απλά, όπως η ιστορία έχει δείξει, εκείνοι προσπαθούν μάταια να μοιάσουν σε μένα και να με ακολουθήσουν! Για μένα λοιπόν, έστω και ένας να ψηφίσει Όχι, σημαίνει πως η πατρίδα μας, ο λαός μας, συνεχίζει να ζει! Πάντα θα ζει! Ακόμα και αν αυτό το όχι, το τσαλαπατήσουν, εχθροί ή σύμμαχοι, σωτήρες και "σωτήρες".

Πολλά θα ακούσουμε αυτές τις μέρες, για να γεμίσουμε απογοήτευση και να πούμε "Ναι"· προτρέπω να μην πιστεύει κανείς τίποτα! Μόνο ό,τι βλέπουμε με τα μάτια μας και ακούμε με τα αυτιά μας. Ας δώσουμε τέλος στα αληθοφανή ψέματα με τα οποία "βομβαρδιζόμαστε"! Και κάτι τελευταίο... Κάποτε μας είπαν πως αν πούμε ναι και υποταχθούμε, θα σώσουμε την Ευρώπη και θα δώσουμε παράδειγμα δημοκρατίας, εγώ σας λέω, πως αν πούμε Όχι, θα σώσουμε τους εαυτούς μας και τον λαό της Ευρώπης μαζί, διδάσκοντας δημοκρατία, ελευθερία, αξιοπρέπεια!

Για το Immenseblue.gr, με απέραντους μπλε χαιρετισμούς, Ωρίωνας!

Αν σου αρέσουν τα κείμενα μου, μην ξεχάσεις να πατήσεις ένα like. ;-D Αν πάλι θες να μείνεις σε επαφή μαζί μου, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνεις. Μπορείς να κάνεις Εγγραφή, να με βρεις στο Facebook, το Youtube, το Twitter ή και το Google+.

Αν θες να χρησιμοποιήσεις κάποιο άρθρο μου, μπορείς να το κάνεις, θυμήσου όμως να με αναφέρεις... Είναι μια ηθική ανταμοιβή! Α! Ξέχασα να σου πω πως εδώ, θα βρεις πληροφορίες για μένα αλλά και πως μπορείς να βοηθήσεις το Immenseblue.gr. Σε ευχαριστώ! Τα λέμε! :-)